当前位置:首页 >> 学生工作 >> 招生进行时

师资力量

发布时间:2015-6-10      来源:武汉大学HOPE护理学院      阅读次数:1035

师资力量
学院拥有一支由国内外护理专家和教授组成的优秀师资队伍。
现任院长Dr. Marcia Petrini是国际知名美籍护理教育专家,美国哈佛大学公共管理硕士、纽约州立大学护理学及教育学博士,在护理界享有很高的学术声望。学院还聘请护理专家特蕾西.麦当劳(Tracey McDonald)、黛比.琳戴尔(Deborah Lindell)、苏珊.图珞拉(Susan Turale)任兼职教授和兼职硕导,并引进了从美国宾夕法尼亚大学和加拿大学成归来的护理学博士和硕士。学院现有专任教师24人,其中教授、主任护师3人;副教授、副主任护师7人;讲师11人。专任教师中拥有博士学位8人,硕士学位16人。

Faculty
HOPE School of Nursing has a team of outstanding teachers which consists of domestic and international nursing experts.
Dr. Marcia Petrini, Dean, has a master’s degree in Public Administration from Harvard University and a Ph.D. degree in Nursing and Education from New York State University and is an internationally known expert in nursing education. HOPE School of Nursing has invited seven international experts including Drs. Tracy MacDonald, Deborah Lindell, and Susan Turale, as visiting professors and mentors of MSN students. Furthermore, the school recruited teachers with masters and Ph.D.s in nursing from the University of Pennsylvania and university in Canada. Currently, the School has twenty-four full-time teachers, including one professor, three chief nurses, seven associate professors and deputy chief nurses, and eleven lecturers. Among full-time faculty, eight have a Ph.D. degree and sixteen have masters’ degrees.