当前位置:首页 >> 学生工作 >> 招生进行时

教学特色

发布时间:2015-6-10      来源:武汉大学HOPE护理学院      阅读次数:1405
教学特色
秉承武汉大学百余年来“敢为天下先”的优良传统,护理学院成立伊始汲取了国内外先进护理教育理念和培养方案,对本科生和研究生教育进行了一系列教学改革,旨在不断提高教学品质,培养符合国际化标准的护理高素质人才,HOPE护理学院被誉为“培养创新型、领袖型护理人才的摇篮”。

Teaching Characteristics
Adhering to the tradition of "Being bold enough to be the pioneer in the world" of Wuhan University, and from the first day of its establishment, HOPE School of Nursing has integrated domestic and international advanced nursing education philosophy and curriculum. It conducted a series of reforms in the undergraduate and graduate nursing programs in order to improve the quality of teaching and to train high quality nursing professionals based on international standards. Therefore, HOPE School of Nursing is known as a "Cradle of cultivating creative nursing professionals and nursing leadership".

课程设置
一年级:健康评估Ⅰ   有效沟通Ⅰ   护理生涯规划Ⅰ
二年级:护理学基础    有效沟通Ⅱ   人类发展   护理研究Ⅰ、Ⅱ         护理计划与实施Ⅰ       健康评估Ⅱ
三年级:护理计划与实施 ⅡⅢ    护理研究Ⅰ、Ⅱ   护理管理与评价