当前位置:首页 >> 学生工作 >> 招生进行时

对外交流

发布时间:2015-6-10      来源:武汉大学HOPE护理学院      阅读次数:1651

对外交流

学院已经与美国、挪威、芬兰、比利时、日本、台湾、香港及台湾等国家和地区的护理学界建立了友好合作关系,在教学、科研及人才培养等领域开展了广泛的交流与合作。

学院先后选派10批共计58名教师赴美国进修学习,并每年选派4-7名优秀本科生赴美国凯斯西储大学(Case Western Reserve University)、美国杜克大学(Duke University)和芬兰瓦萨应用科技大学(Vaasa University of Applied Sciences)护理学院进行交流学习。

Domestic and International Collaborations

HOPE School of Nursing has established collaborative relationships with nursing schools in the United States, Norway, Finland, Belgium, Japan, Taiwan and Hong Kong, and promoted exchange and collaborations in teaching, research, and personnel training.

HOPE School of Nursing has sent ten groups for a total of 58 faculty and clinical teachers to the United States for advanced study. Additionally, each year four to seven outstanding undergraduate nursing students have the opportunity to study in the Nursing School of Case Western Reserve University, Duke University and Vaasa University of Applied Sciences as exchange students.