当前位置:首页 >> 学生工作 >> 招生进行时

护理学国际班

发布时间:2015-6-10      来源:武汉大学HOPE护理学院      阅读次数:2539

护理学国际班

采用全英文授课,参考美国护理院校的教学经验,引进权威性外文原版教材和学术期刊,采取与国际接轨的教学模式,倾力培养具有开阔的国际视野、较高英语综合能力,具有国际竞争力的高级护理人才,以适应国际社会对高质量护理人才的需求。

Learning from the teaching model of nursing schools in the US, the international undergraduate program is taught in English, and uses original English language textbooks and academic journals. The curriculum is meeting international standards in order to train leading nursing professionals to have global vision, excellent English skills, and a capacity for international competitiveness to meet the needs of nursing worldwide.